Sukuran Sinareng Istrenan sarta Milad ka-4 Paguron PPS MKP Tegalwaru

Ceuk Ketua Paguron Macan Kumbang, Akhmad Sudar, nu kakara diistrénan 2023 ieu. Pihakna neda pangrojong ti para senior hususna di dunya pencak silat. Pikeun ngamekarkeun dunya pasilatan.”

Sukuran Sinareng Istrenan sarta Milad ka-4 Paguron PPS MKP Tegalwaru

Read More

TEGALWARU – Grup Warta Sunda
Hasil tina kaparigelan paguron Pencak Silat Macan Kumbang Padjadjaran Unlat Tegalwaru ngiring sub tandang Makalangan dina acara Bupati CUP Open 2022 di Disporaparbud Kabupatén Purwakarta.

Dina kasempetan éta, Ketua PB PPS MKP Pusat, Asep Syamsul Falah ARM, S.Ip miharep ka Paguron Pencak Silat Macan Kumbang Padjadjaran Unlat Tegalwaru.

“Ngahaturkeun ka Tegalwaru nu parantos ngukir prestasi saperti dina Kejuaraan Pencak Silat Bupati CUP nu kamari, nepika juara umum ka-3 Kategori dewasa. Malah Mandar, lian ti éta ku diistrénan pangurus nu anyar ieu, mugia langkung majeng deui dugika juara di tingkat nasional.” Pokna Ketua PB PPS MKP Pusat.

Lain halna ceuk, MP Kecamatan Tegalwaru, Azis, pihakna ogé ngahaminan ungkara ti Ketua PB PPS MKP Pusat, Asep Syamsul Falah ARM, S.Ip, sangkan barudakna leuwih euyeub prestasina. Pon kitu deui, ka pangurus anyar yén di paguronna tiasa dieusikeun ngeunaan Bela Negara.

Ceuk Apiatan, nilik tina pupuhu nu kamari ngantunkeun nyatana Kang Ayi Kusmana, ayeuna rengrengan pangurus anyar diistrenan ku Ketua PB PPS MKP Pusat di Sekretariat Lapang Rawapayung, Desa Karoya Kecamatan Tegalwaru, Purwakarta.

“Ngadegna paguron pangurus Pencak Silat Macan Kumbang ieu téh tos 3 taun, nuju masa Covid-19.” Pokna.

Disagedengeun éta, Raihan mendali BUPATI CUP Pencak Silat Open Turnamen 2022, yén PPS MACAN KUMBANG PADJADJARAN :

  1. SD 7 ATLET = 6 emas, 1 perak
  2. SMP 9 ATLET = 3 emas, 3 perak, 3 perunggu
  3. SMA/SMK 5 Atlet (pemasalan) = 1 emas, 4 perunggu
  4. SMA/SMK (prestasi) 3 Atlet = 1 perak, 2 perunggu
  5. DEWASA 5 ATLET = 3 emas, 1 perak, 1 perunggu

TOTAL 29 ATLET = 13 EMAS, 6 PERAK, 10 PERUNGGU

Sedengkeun ceuk Ketua Paguron Macan Kumbang, Akhmad Sudar, nu kakara diistrénan 2023 ieu. Pihakna neda pangrojong ti para senior hususna di dunya pencak silat. Pikeun ngamekarkeun dunya pasilatan.

Juara umum ke tiga, Bupati Cup
Yoyo Yahya, Dewan Pembina PPS MKP Kabupatén Purwakarta. “Ngarasa reueus, yén paguron Pencak Silat Macan Kumbang Padjadjaran Unlat Tegalwaru juara umum ka-3, sarta pangurus anyar tiasa ngamekarkeun paguron Pencak Silat Macan Kumbang Padjadjaran Unlat Tegalwaru, malah miharep juara ka tingkat nasional.”***

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *