Libur Sekolah Diperpanjang Sampai 12 Mei 2022, Macet Yang Mudik dan Wisata

#Kemendikbudristek #kebijakanpemerintah #kemendikbud #infoterkini #libursekolah #masuksekolah #kemacetan #mudik2022 #mudiklebaran #mudikwajibprokes #mudikgratis

Pamaréntah ahirna nambah deui asup sakola pikeun para murid. Hal éta Kementerian Pendidikan Kebudayaan Riset dan Teknologi (Kemendikbudristek) méré tambahan masa libur Lebaran. Hartina, barudak nu satadina asup sakola poé Senén 9 Mei 2022 jadi Kemis 12 Mei 2022. Éta ditepikeun ku Pelaksana tugas (Plt) Kepala Biro Kerja Sama dan Humas Kemendikbudristek Anang Ristato, nalika koordinasi jeung Pemerintah Daerah Provinsi DKI Jakarta, Jawa Barat, tur Banten, Kemis (5/5/2022). Nilik tina ku kamacétan arus balik Lebaran 2022, utamana di kawasan Jabodetabek. Jalur TOL nu tadina dianggap jalur cepat, tapi ayeuna malah macét. Keur mah tempat-tempat destinasi wisatana ogé pinuh ku warga nu ngaradon arulin jeung keluargana. Antukna pihak Kepolisian ngalumakukeun rekayasa lalu lintas berupa penerapan sistem one way. Sajeroning kitu, ku nambah deui asup sakola pikeun para murid ayeuna keur disosialisasikeun ka unggal daérah.***

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.