Desa Taringgul Tengah Pertahankan Budaya Leluhur Saat Hari Raya

Kakarén Lebaran: Désa Taringgul Tengah Mertahankeun Budaya Karuhun Lebaran #cagarbudaya #wanayasa

Read More

liputan : Nanang Hera #desataringgultengah #lebaran2022 #wartasundachannel #jabar #ambuanneratnamustika #purwakarta #purwakartaistimewa #destinasiwisata #desawisata #desamandiri

Nu ngabedakeun lebaran jeung wewengkon séjénna di Wanayasa. Saperti halna Budaya turun temurun di Désa Taringgul Tengah, Kecamatan Wanayasa Kabupatén Purwakarta, minangka aya 9 kelompok, tiap wengi digelar lomba panjat pinang, sareng pesta kembang api secara bergilir, dugi ka 8 dinten 8 wengi, malah Mandar tepi ka dipasanggirikeun sagalarupa. Kagiatan ieu téh minangka alpukahna Karang Taruna Abadi Désa Taringgul Tengah. Kades Taringgul Tengah Ade Kusnadi, sok biasa disebat Ade nehi, disareng Camat Wanayasa Heryadi Erlan (Abah Erlan). Kagiatan nu saperti kitu ogé disupport ku Karang Taruna Kabupatén Purwakarta sarta diluluguan langsung ku Pa Camat Kecamatan Wanayasa bah Erlan. Sedengkeun saniskara mapag lebaran éta dugika tim pameunteun/girang pangajenna ti pihak kecamatan.***

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.